Sfat de la Iasi Fashion Street: Sandale + sosete = Trendy & Fun

Una dintre regulile de baza pe care le stie oricine, indiferent daca esti femeie sau barbat, daca ai 15 ani sau 35 de ani este: la sandale nu se poarta sosete!
Pana nu demult, si noi consideram sandalele sau pantofii purtati cu sosete, ca fiind o greseala stilistica de neconceput. Iata insa ca moda se reinventeaza in fiecare zi, iar propunerile stilistice ne-au facut sa ne schimbam parerea.
Cele mai conservatoare persoane cu siguranta vor scrasni din dinti, vor ridica spranceana, deoarece acest trend nu este chiar atat de usor digerabil.
Daca inca nu sunteti convinse sa luati in calcul tendinta, avem si cateva argumente rationale: sosetele purtate cu sandale sau pantofi nu lasa piciorul sa transpire, asigura un plus de confort si in doar cateva minute va pot transforma intreaga tinuta, cu un cost minim.
Aceasta asociere a fost primita cu bratele deschise la Hollywood, de la Rihanna la Leighton Meester, vedetele au inceput sa adopte cu incredere acest nou look!
Dar de unde a venit acest trend? Dupa ce in anii ’50 erau la moda,  primele aparitii recente au fost acum 2 ani la prezentarile colectiilor de primavara ale Burberry, Christian Dior si Prada.
(fotografii mai mari in galerie)
 

 

 

 

 

Voi ce parere aveti? Sunteti pro sau contra acestui trend?

Vrei sa afli mai multe despre ce e la moda si ce nu?
Intra pe http://iasifashionstreet.com/ 

Search