Au mai ramas doar 9 zile pana la Romanian Rock Meeting / Apocalyptica

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 – Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.

Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.

Doar 9 zile au mai ramas pana la cel mai important concert al inceputului de vara 2012: Romanian Rock Meeting / Apocalyptica – Bucuresti 13 mai Arenele Romane.

Apocalyptica va prezenta un amplu program in care va fi promovat ultimul material discografic, intitulat “7th Symphony”, insa nu vor lipsi piesele de rezistenta care au facut trupa celebra. Solistul vocal cu care formatia va ajunge la Bucuresti se numeste Tipe Johnson si este cunoscut atat pentru activitatea din cadrul turneelor Apocalyptica, cat si pentru cea pe care a avut-o alaturi de trupa The Leningrad Cowboys.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista Maximum Rock (interviu ce poate fi citi integral AICI) Perttu Kivilaakso a declarat:
”Muzicienii trebuie sa cante, sa dea din cap, ei trebuie sa transpire in fata publicului – niciun muzician nu se simte intreg fara aceste sentimente. Vom da tot ce avem mai bun, si chiar mai mult decat atat!”
Artistul a mai tinut sa adauge: “… va promit ca vom oferi un show al naibii de bun. Suntem plini de energie si incantati ca pornim din nou la drum!”
Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
95 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei – pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Tribuna
95 lei – pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
110 lei – urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012.
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP:
250 lei – doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

Eveniment organizat cu sprijinul:
Ursus, X-Lab Solutions, Stalinskaya.

Parteneri: 7 Seri, Metalhead.ro, Metalfan.ro, Lets’rock.ro, Iconcert.ro, Rockstage.ro, Metropotam.ro, Magomedia.ro, Radio Nord Est Iasi, Radio Rock Romania, Rockpolis Media, Eventim.ro, Blackhawk Security, Welcome2cluj, Spard Team

Search