Adelina Pestritu vrea sa-i cante Vitas la nunta!

Mare fan al lui Vitas, “Vocea secolului XXI” si “Vocea de diamant”, cum a fost supranumit cantaretul originar din Odessa cu milioane de fani in Europa, Asia si America, Adelina Pestritu a marturisit ca si-ar dori, nici mai mult nici mai putin decat ca acesta sa poata canta la nunta ei!

         “Vitas are o voce incredibila, care ma emotioneaza pana la lacrimi! Am fost fericita cand am auzit ca va veni din nou la Bucuresti si cu siguranta ma voi afla in primul rand si la concertul din 7 aprilie. Este artistul nostru preferat – si al meu si al lui Stefan – si chiar ne gandeam: Ce onoare ar fi sa vina la noi la nunta sa ne cante!”

         Adelina Pestritu a descoperit muzica lui Vitas in urma cu ani de zile, asa incat nu a ratat nici primul spectacol pe care acesta l-a avut la Bucuresti, in fata unei sali arhipline. ”A fost un show pe care nu am avut cum sa-l uit, pentru ca Vitas este un artist complet, care stie sa ajunga la sufletele oamenilor! Este un profesionist adevarat, iar in show-urile lui te impresioneaza nu numai muzica, ci totul: de la costumele, pe care am auzit ca si le face singur si pana la dansatori si efecte. A fost foarte impresionant si momentul cand a cantat pentru noi toti cei aflati la spectacol Lie, cocarlie  alaturi de Gheorghe Zamfir! De-abia astept sa vad ce a pregatit pentru anul acesta!”, mai spune Adelina Pestritu.

         Vitas a inclus Bucurestiul pe lista oraselor care fac parte din turneul international ”History of My Love. 15 Years with You”. Hiturile cele mai iubite de oameni din toate colturile lumii, printre care ”Opera 2”, dar si cele de pe albumul ”The Songs of My Mother”, cantece traditionale rusesti interpretate in maniera inconfundabila a Vocii de diamant vor putea fi ascultate, printre multe alte surprize, pe scena Salii Palatului, pe 7 aprilie, de la ora 20.00. 

         ”Ave, Maria!” si ”The Stars” sunt doua dintre piesele preferate de Adelina Pestritu din repertoriul Vocii de diamant.

         Biletele la concertul lui Vitas de pe 7 aprilie pot fi achizitionate de pe Vreau Bilet,  http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant si de la casa de bilete a Salii Palatului.  

Search