Irina Rimes a lansat #Cosmos

Irina Rimes ne daruieste cosmosul ei. Cantareata si compozitoare, tanara artista a lansat un nou videoclip de pe albumul #DespreEl. “Cosmos” este a saptea piesa de pe albumul care este deja disponibil in format digital si care urmeaza sa fie lansat in luna Noiembrie in format fizic. Videoclipul piesei ne transpune intr-o lume in care sentimentele prind viata.   

 
“Cosmos” a fost regizat de Bogdan Paun, iar filmarile au durat trei zile. Cantareata, impreuna cu echipa sa, au filmat doua zile in Bulgaria si o zi intr-un studio din Bucuresti, unde Irina a fost nevoita sa stea intr-o piscina plina cu apa rece timp de 20 de ore. Sentimentele si emotiile pe care Irina Rimes le-a pus pe hartie sunt evidentiate de cadrele din clip, in care fiecare dintre noi se regaseste. 

   “Cosmos este piesa care  ma definește ca artist, ca interpret, compozitoare, femeie, om si suflet. Cosmos este copilul meu, născut din dragoste  si facut cu dragoste. Va dăruiesc un cosmos, unul mic dar unic, frumos, consistent, plin de trăiri in care veti resimți ecoul propriilor voastre experiențe. Va multumesc… aveți grija de el, cosmosul vostru!” spune Irina.     #DespreEl, este un album inspirat din sentimente, experiente, trairi si emotie. Irina Rimes si-a pus viata pe hartie si le ofera fanilor povestea ei. Albumul contine zece piese la care artista a colaborat cu Andi Banica, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Catalin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteata.

Search