Heidi Klum a lansat noi piese din colectia sa de accesorii: WILDLIFE by Heidi Klum

Fotomodelul Heidi Klum tocmai a incheiat o sedinta foto pentru lansarea celor mai noi piese din colectia sa de bijuterii denumita WILDLIFE by Heidi Klum (QVC Collection). Acopertita cu noile accesorii, frumoasa in varsta de 38 de ani le-a bucurat ochii taximetristilor new-yorkezi in timp ce poza pentru viitoarele materiale de promovare a colectiei.
Fotomodelul nu a pozat numai in exterior, insa. Va invitam sa vedeti si voi cateva fotografii realizate la Hotelul Hudson.
Despre Heidi
Heidi s-a născut în Bergisch Gladbach, fiind fiica lui Günther și Erna Klum. Tatăl a fost chimist, care a avut o funcție de conducere în întreprinderea 4711 de producere a parfumurilor. Mama ei Erna a fost coafeză. Cariera lui Heidi a început prin anii 1992 când lucra la clubul Checker’s Club, unde a fost descoperită fiind învitată la concursul de frumusețe organiyat de Late-Night-Show și moderată de Thomas Gottschalk. La acest concurs câștigat de Heidi care avea pe atunci 19 ani, au participat 25.000 de candidate. Ea va semna un contract pe trei ani ca fotomodel. După bacalaureat renunță la postul de a face design de modă, oferit în Düsseldorf și va lucra ca și manechin. Prin anii 1990 Heidi este un fotomodel apreciat, succesul va fi încununat în anul 1998 când apare pe prima pagină a unei reviste de sport din SUA. Revistă care avea 55 milioane de cititori. Ea va prezenta de asemenea reclamă de desous pentru femei, produse de firma americană Victoria’s Secret. Tatăl ei este managerul lui Heidi care va juca unele roluri în seriale TV și va fi căsătorită între anii 1997 – 2003 cu frizerul american Ric Pipino, va avea relații extraconjugale cu un om de afaceri italian, Flavio Briatore cu care va avea probabil o fiică. La 10 mai 2005 s-a căsătorit cu cântărețul de culoare biritanic Seal (Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel) originar din Nigeria. Îmreună au trei copii. Au locuit înBrentwood. În anul 2012 perechea a divorțat. În ultimul timp ea moderează emisiunea TV germană Germany’s Next Topmodel. 

Va plac accesoriile? 

Surse: http://celebrity-gossip.nethttp://ro.wikipedia.org, foto Getty Images

Search