Angelina Jolie pe coperta Marie Claire din Marea Britanie

Actrita Angelina Jolie a fost destul de scumpa la privire in ultima perioada, singurele fotografii cu ea fiind cele furnizate de paparazzi care au urmarit-o in calatoriile sale cu familia sau in cadrul unor actiuni umanitare. Iata ca diva a revenit in atentia media, pozand pentru un pictorial in revista Marie Claire din Marea Britanie, numarul din iunie.  Vedeta apare si pe coperta acesteia.

In interviul din paginile revistei, Jolie a declarat ca Brad Pitt a ajutat-o sa priveasca altfel viata si ca viitorul sau sot a ajutat-o sa se dezvolte in moduri in care nici nu a visat. Datorita lui are o familie si ca, alaturi de copii, el este familia sa si nu numai dragostea vietii sale. Frumoasa de la Hollywood a mai declarat ca a invatat de la Pitt cum sa puna mai presus de fericirea personala pe cea a celor apropiati.
Angelina Jolie este asa cum o stiti: frumoasa, expresiva, senzuala si simpatica, asa ca va invitam sa ne dati dreptate dupa ce va uitati peste fotografiile care vor aparea in revista Marie Claire din iunie. Vizionare placuta!

Sursa: http://celebrity-gossip.net, foto Alexei Hay for Marie Claire UK

Search