Stefan Banica si Mihai Pocorschi pe scena Hard Rock Cafe de ziua lui Robert Turcescu

Sprint Media Group si Bestmusic.ro va invita joi, 3 mai, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu trupa lui Robert Turcescu, Casa Presei.
Publicul va avea parte de un eveniment cu totul si cu totul special, intrucat Robert isi serbeaza pe 3 mai ziua de nastere, si a ales sa o faca intr-un mod deosebit: pe scena, in fata publicului si alaturi de prieteni.

Trupetii au repetat intens pentru show-ul din Hard Rock Cafe: „Am repetat la greu, este un concert de cel putin doua ore, pe care vrem sa-l tina minte toata lumea. Nu vreau sa aud dupa aceea spunandu-se „a cantat si Turcescu, alte treburi nu are””. a declarat Robert Turcescu pentru ziarul Cancan.

Fiind si ziua de nastere a jurnalistului, la eveniment vor fi prezenti multi prieteni muzicieni ai lui Robert Turcescu. Si pentru ca cel mai bine le sta pe scena, acestia vor avea grija ca petrecerea sa fie presarata cu momente muzicale incediare: „Am invitat foarte multi artisti sa ne fie alaturi, Stefan Banica, Mihai Pocorschi, si vom face un jam-session, asa ca ii invitam sa urce pe scena cu noi. Pauza vocala nu facem, ca suntem rockeri”.

Asadar, daca nu vreti sa pierdeti un spectacol de zile mari va asteptam pe toti joi, 3 mai, in Hard Rock Cafe pentru a ii canta ‘La multi ani’ lui Robert Turcescu.

Puteti cumpara bilete la concertul lui Robert Turcescu dupa cum urmeaza:

– Cu 30 de lei – EXCLUSIV ONLINE de pe www.rezervariclub.ro alaturi de unul sau mai multe locuri la masa
– Cu 40 de lei la bar la Hard Rock Cafe sau la intrare in ziua concertului

Concertul incepe la ora 20:30, fix.

Search