Videoclip nou de la Justin Bieber: Boyfriend

In sfarsit Justin Bieber a scos un nou material dupa o luuunga perioada in care si-a chinuit, pur si simplu, fanele cu teasere si mesaje care mai de care mai datatoare de framantari. Cantaretul a lansat videoclipul pentru piesa Boyfriend, asa ca pentru o scurta perioada de timp publicul innebunit al tanarului artist va fi putin mai linistit. 
Se pare ca asteptarea a fost atat de lunga pentru ca Bieber a ales sa schimbe ideea videoclipului si sa adopte o ipostaza mai cuminte, pe care va invitam sa o vedeti si voi in galeria de mai jos.
Despre Justin Bieber
Justin Bieber
 (n. 1 martie 1994 e un cântăreț de muzică pop/R&B de origine canadiană.
Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin să-l întâlnească pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat în semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viața lui dar încă nu poate să cânte.

Prima parte a albumului său My World a debutat pe locul 6 în U.S Billboard Hot 200 și pe locul 1 în Canadian Albums Chart.
În mai puțin de o lună de la lansare, albumul a fost certificat cu platină în Canada și, în mai puțin de două luni de la lansare, a fost certificat cu platină în SUA.
Bieber este singurul cântăreț care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.

Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz în topul 10 al vedetelor de pe Youtube și a fost votat pe locul 5 în topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL’s JSYK. Noul său single „Baby” alături de Ludacris reprezintă cel mai mare hit al său, plasându-se pe locul 5 în SUA și pe locul 3 în Canada. Cântecul ocupă poziții fruntașe și în Noua Zeelandă, Australia și Europa. Bieber a colaborat și cu Sean Kingston pentru melodia „Eenie meenie”. Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansată pe 23 martie 2010 și a obținut locul 1 în Billboard 200. La vârsta de 16 ani, Bieber este cel mai tânăr artist solo din istorie care are un album pe locul 1 în Billboard 200, după albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Surse: http://www.urban.rohttp://www.youtube.comhttp://ro.wikipedia.org

Search