INNA a facut 1 miliard de vizualizari pe canalul ei de YouTube

Dupa ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonati (in prezent, are peste 1.6 milioane de abonati), a bifat doua videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari (“In Your Eyes” feat. Yandel si “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reuseste sa stabileasca un nou record si aduna 1 miliard de vizite pe propriul canal.

INNA le ofera cadou fanilor ei pentru sustinere si sprijin videoclipul piesei “Rendez Vous”, filmat in Costa Rica. Piesa este inclusa pe albumul “INNA”, lansat la finalul lui 2015.

De-a lungul vremii, INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA canta cu band-ul pe acoperisurile celor mai inalte cladiri din cele mai mari orase din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar si Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI in toata lumea.

Aceste cifre sunt impresionante, INNA acumuland pe contul ei de YouTube mai multe vizualizari decat artisti renumiti pe canalele proprii: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizari).

INNA are rezultate extraordinare in online. Pe langa YouTube, are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950 000 de followers pe Instagram, 1 milion de followers pe Twitter, primele conturi verificate ale unor artisti romani. 

De curand, INNA a sustinut un concert in Hard Rock Café in Bucuresti  si apoi in Mexic la Festivalul Campeche, pe aceeasi scena pe care au urcat nume mari ale industriei muzicale internationale precum: Tiesto sau Daddy Yankee.

Search