Irina Popa participa la Eurovision cu piesa “Letting Go”

Vocea momentului, Irina Popa, participa in semifinala Eurovision de la Baia Mare din data de 4 martie. Piesa cu care Irina a impresionat juriul se numeste “Lasa-ma, eu te las”, iar pe scena teatrului….artista ne va prezenta varianta in limba engleza, “Letting go”.

“Letting Go e sensibila, ma reprezinta si imi scoate in evidenta calitatile vocale.  Simt o mare emotie atunci cand o interpretez, emotie pe care sper sa v-o transmit si voua”, a declarat Irina Popa.

Artista a promis un show de neuitat in semifinala: “Sigur o sa va placa ceea ce am pregatit! Astept cu cel mai mare drag voturile voastre si  sa ne vedem in finala”. 

Irina Popa s-a remarcat inca de la 5 ani atunci cand a urcat pe scena teatrului Nae Leonard din orasul sau natal, Galati.

In 2012, Irina a fost invitata sa sustina un recital la celebrul festival de jazz de la Sibiu, asta dupa ce, cu doi in urma, a castigat marele trofeu Festivalului de la Mamaia, precum si Premiul Presei, reusind sa acumuleze cel mai mare punctaj din partea juriului.

De la jazz, blues, pop pana la rock, Irina a demonstrat ca nimic nu ii sta in cale, incercand sa aduca un suflu nou in fiecare cantec.

Search