Robin and the Backstabbers lanseaza videoclipul piesei „Cosmonaut”

La 6 luni de la lansarea  „Arhanghel’sk”, cel de-al  doilea volum al trilogiei „Bacovia Overdrive”,  Robin and The Backstabbers prezinta videoclipul piesei „Cosmonaut”.  Clipul este o poveste despre copilarie, intr-o  colectie de diapozitive.

Videoclipul a fost realizat de Andrei Fantana.

Robin and the Backstabbers este o trupa romaneasca de rock formata in 2010 la initiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii isi descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vandute albume in prima luna de la lansare (topurile Carturesti si iTunes Romania), propulsandu-i pe Robin and the Backstabbers in atentia publicului dornic de un suflu nou in muzica alternativa. Castigand distinctiile „Cel mai bun rock alternativ” si „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa si-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi si festivaluri open air.

Al doilea album al formatiei, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, este lansat oficial pe 8 mai 2015. Precedat de single-ul „Muzica in cantece”, al carui videoclip ii regaseste pe membrii trupei alaturi de mai multe actrite indragite din teatrul si filmul romanesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile s.a.), evenimentul de lansare a noului disc a strans la Halele Carol din Bucuresti peste 1500 de oameni, cu siguranta unul dintre cele mai importante si mai reusite concerte Robin and the Backstabbers de pana acum.

Search