Red Bull Tour Bus caută 5 trupe meseriașe pentru un turneu cu și prin Subcarpați

Primul eveniment Red Bull Tour Bus din România pornește în căutarea a cinci trupe tari care să cânte live în cinci orașe subcarpatice alături de Subcarpați. Înscrie-te acum pe redbull.ro/tourbus!

Există multe orașe subcarpatice în care Subcarpați nu a avut până acum niciun concert. Nu puteam lăsa lucrurile astfel! Așa că pornim în turneu cu autobuzul Red Bull, care se transformă în scena celor mai tari concerte ad-hoc! Iar în acest road trip vrem să descoperim trupe care să urce pe autobuzul nostru ca să dea drumul la distracție și muzică bună. Nu contează genul, ci geniul muzical!

Ce ai de făcut? Mai întâi filmează un live cu trupa ta (dacă n-aveți deja unul). Poți să fii rapper, punker, rocker sau folkist, important e să-ți postezi clipul pe Facebook cu hashtag-urile #culesedesubcarpati și #redbulltourbus până pe 27 iulie 2016. Apoi îți înscrii clipul pe redbull.ro/tourbus și aia e! Decizia va fi luată prin votul publicului și prin selecția finală a membrilor Subcarpați, care și-au rezervat timp să urmărească atent fiecare videoclip.

Turneul Red Bull Tour Bus este ocazia perfectă pentru lansarea noului album Subcarpați, Satele Unite ale Balcanilor. „E vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună”, spune Bean, fondatorul Subcarpați.

L-am întrebat pe Bean ce crede despre ideea de a străbate zonele Subcarpatice cu trupa Subcarpați. „E genial! Exact cum vreau turneul nostru de lansare, în special pentru albumul ăsta. Oamenii care vor veni la concertele astea sunt fix cei pentru care vrem să ajungem acolo. Am vrut să cântăm de multe ori în orașe subcarpatice, dar pur și simplu nu exista contextul sau sunetul potrivit pentru concertele noastre.”

Red Bull Tour Bus oferă muzicienilor independenți nu doar un vehicul cu care să circule prin țară, ci o adevărată scenă pe roți! Dincolo de experiența inedită de care va avea parte atât publicul, cât și muzicienii, autobuzul-scenă Red Bull va explora zone din România care duc lipsă de spații adecvate pentru concerte. Flota Red Bull Tour Bus constă în acest moment din 10 autobuze care s-au plimbat prin 13 țări, printre care India, Cehia, Slovacia, Polonia, Austria, Canada.

Subcarpați înseamnă Bean, Vali Umbră, Afo, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), VJ Andri, și alți colaboratori.

 „Mama, I’m coming home!”, transmit Subcarpați fanilor din zonele subcarpatice.

Search