Brett Eldredge e mai aproape de Craciun!

Nu mai e nici un secret ca Brett Eldredge este un fan infocat al sarbatorilor de Craciun, mai ales ca in ultimii doi ani a fost gazda unor evenimente speciale dedicate sarbatorilor, in timpul carora a interpretat toate piesele sale favorite. Un vis declarat al artistului a fost si inregistrarea unui album cu piese de sarbatoare, vis care se va indeplini in aceasta toamna. 

„M-am simtit inspirat pentru acest album de la o varsta foarte frageda” spune Eldredge,”am visat la ziua cand voi putea inregistra aceste piese de foarte multa vreme. Versiunea mea ofera un omagiu catre toti artistii extraordinari care le-au interpretat inaintea mea-Frank Sinatra, Dean Martin, Ray Charles. In timpul inregistrarilor am dorit sa traim cu adevarat experienta Craciunului, iar pentru aceasta am decorat studio-ul in spiritul sarbatorilor in mijlocului lui Mai, alaturi de unii dintre cei mai buni artisti din lume. Toti au fost inspirati de aceste piese clasice care le-au marcat sarbatorile de iarna din copilarie. Sunt sigur ca aceasta magie se simte in piese si abia astept ca publicul sa asculte albumul.”

 

Albumul a fost inregistrat in legendarul Studio Avatar din New York, care a fost gazda renumitilor artisti precum Bob Dylan, Tony Bennett, Bruce Springsteen, John Lennon, Billy Joel, Iggy Pop, Madonna si David Bowie. Produs de Rob Mounsey (care a lucrat anterior cu Elton John, James Taylor, Idina Menzel, Michael Buble) si Jay Newland (Etta James, Paul Simon, Stevie Wonder, Eric Clapton) va contine mai multe dintre piesele clasice de Craciun, precum si o piesa originala „Glow”. 

 

Actualul album al lui Brett Eldredge intitulat „Illinois” a reusit sa atinga succesul cu 2 single-uri pe locul 1 si al treilea „Wanna Be That Song” in ascensiune in top-urile muzicale. Cel mai recent, fanii il pot admira in turneul ripCord alaturi de Keith Urban.

Search