Inna lanseaza piesa „OK”, o ascultati aici

Inna a lansat un nou material produs impreuna cu cei de la Play&Win, pe numele sau „OK„. La cat succes au avut impreuna pana acum cu celelalte piese, nu avem nicio indoiala ca si de aceasta data Inna va da lovitura. Inca nu ne putem da seama daca aceasta este piesa cu care Inna vrea sa cucereasca cluburile pe timpul verii, insa cu siguranta nu mai e mult pana vom afla.

Despre INNA
Inna (n. Elena Alexandra Apostoleanu pe 16 octombrie  1986 Mangalia, România) esteo cântăreață de muzică dance și house din România. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

În aprilie 2009, șlagărul Innei, „Hot”, a fost nominalizat la categoria „Cea mai bună melodie internațională” în cadrul ceremonieiPremiilor Eska. În toamna anului 2009, Inna obținea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român”.

În 2011 a lansat cel de-al doilea album de studio, „I am the club rocker” și a susținut concerte în mai multe țări europene și înMexic.

Surse: http://www.urban.rohttp://www.youtube.comhttp://ro.wikipedia.org
 

Search