Videoclip nou de la Akon: Hurt Somebody

Akon a lansat videoclipul piesei „Hurt Somebody” in colaborare cu French Montana, iar piesa urmeaza sa faca parte de pe viitorul album al artistului, care se pare ca va fi lansat pe 11 septembrie 2012. 
Conform celor declarate de cantaret, ideea transmisa de cel mai recent videoclip al sau este violenta fara arme de foc. Practic incurajeaza rezolvarea problemelor prin lupte in ring, asa cum le sta bine barbatilor. Nu stim daca sa fim de acord cu el, probabil ca nu mai e mult pana cand se vor sesiza anumite autoritati sau ONG-uri din cauza ca Akon, totusi, incita la violenta.
Cu toate acestea, materialul arata foarte bine si va invitam si pe voi sa vedeti ce a iesit in galeria de sub articol. 
Despre Akon
Aliaune Damala Badara Thiam, (n. 16 aprilie 1973), cunoscut ca Akon (în engleză [ˈeɪkɒn]este un cântăreț de hip-hop,R&B, compozitor și producător muzical cu origini senegalezo-americane. A început să fie cunoscut după lansarea primului său single, „Locked Up” de pe albumul de debut, Trouble. Cel de-al doilea material discografic al său i-a adus o nominalizare la premiile Grammy pentru piesa „Smack That”. Este fondatorul casei de discuri Konvict Music și al Kon Live Distribution. Are la activ peste 300 de apariții ca invitat și 45 de cântece în Billboard Hot 100. Este singurul artist care a ocupat de două ori primul și al doilea loc simultan în acest clasament.

Surse: http://www.urban.rohttp://www.youtube.comhttp://ro.wikipedia.org

Search